Wednesday, September 29, 2021

 

Isabelle Lortholary: Heureuse, ou presque


En lille novellesamling med 23 noveller, der måske nok er mest rettet mod kvinder, men kan alligevel sige noget generelt. Det er meget letlæste noveller med forskellige kvinder i forskellige perioder i deres liv.

Vi ser øjeblikke fra livet, som alle allerede er levet eller helt sikkert vil blive levet, skrevet med lethed og med en vis humor. Så vi møder alle slags kvinder: Moderen, der gerne vil have, at vi ser tilbage på hendes vej og ikke på datterens, pigen, der gerne vil dræbe sin mor, teenageren der misunder en tyveårig, frygten for ikke at elske sit barn, følelsen af ​​at den nyfødte baby er frygtelig grim. 

Det er en beretning om alle disse små øjeblikke, hvor vi levede og troede at være alene om at have gjort dette eller hint, at have følt disse ting; vi opdager derefter, at det ganske enkelt er forskellige passager i livet, som vi indser uden nødvendigvis at være opmærksom på dem.

Lille fornøjelig og velskrevet bog på mange måder.

Éditeur : J'AI LU (03/02/2010)



No comments:

Erika Nadège: Mon petit

 Erika Nadège: Mon petit For Érika Nadège er det at skrive et bolværk mod smerte og uretfærdighed. Det er en anden måde at interessere sig f...