Friday, December 30, 2022

Agnes Ledig: On regrettera plus tard

 Agnes Ledig: On regrettera plus tard


En letlæst bog uden store budskaber, men med nogle personer man måske kan føle sig solidariske med og følge i deres problemer.

Der bliver lagt stærkt ud med at voldsomt uvejr en nat, og en pludselig banken på døren hos Valentine, en lærer i en landsby i Vogeserne, bliver til et sandt tordenskrald. Éric er en enkemand der står i regnen og uvejret og bærer Anna-Nina en lille pige på syv år, der brænder af feber.

Kan Valentine stille noget op? Kan det være svaret på hendes rædsel for at knytte sig til mænd? Og hvad med pigen der kun kender livet som hun lever med faderen i deres hestevogn?

En feel-good roman uden andet end nogle mennesker, der er kommer lidt på tværs af livet, men forsøger at finde det igen.

Skriften er enkel, historien banal, slutningen forudsigelig, men jeg fandt i denne bog, hvad jeg forventede, hverken mere eller mindre. Ikke Agnès Ledigs bedste, men god til tidsfordriv.


ALBIN MICHEL (02/03/2016)


No comments:

Erika Nadège: Mon petit

 Erika Nadège: Mon petit For Érika Nadège er det at skrive et bolværk mod smerte og uretfærdighed. Det er en anden måde at interessere sig f...