Monday, April 24, 2023

Françoise Bourdon: Le jardin des cyprès

 Françoise Bourdon: Le jardin des cyprès


Ni historier om kvinder, om modstandskraft, under Provences himmel...
I skyggen af rækken af ​​cypresser møder vi Isaure, Nathalie, Suzanne, Amandine, Natacha... Nogle har deres liv foran sig, andre har allerede levet meget. 

Alle søger mening i deres eksistens. Uanset om de kommer fra Congo, Île-de-France, Jura, har de nu valgt at bo i Provence. Ni kvinder, som finder fred i skyggen af ​​cypresserne i Provence efter dramaer i deres liv. De bliver nødt til at leve med deres hemmeligheder, indtil livet blotlægger deres hukommelse.

Vil folk omkring dem forstå deres valg? Historier om nye møder, med deres hukommelse opfrisket, deres accept af tiden, afsløringen af ​​en familiehemmelighed, søger de at hente den nødvendige styrke fra deres rødder til at genopbygge sig selv.

Bogen emmer af Provence og de enkelte noveller er alligevel personlige oplevelser. Måske lidt for melankolsk, måske lidt for konstrueret i nogle tilfælde.



PRESSES DE LA CITÉ (12/05/2022)

No comments:

Sophie Tal Men: Les Coeurs silencieux

 Sophie Tal Men: Les Coeurs silencieux En meget velskrevet ny roman fra Sophie Tal Men, hvor hun for en gangs skyld lader en del af handling...